Anlita en fastighetsservice för all skötsel

Att investera i och äga fastigheter är ett bland de absolut bästa sätten att skapa ekonomiskt värde. Förutom att det också är roligt att äga fastigheter. Egen villa, jordbruksmark, hyresrätt eller hyreshus. Om du äger ett hyreshus eller en bostadsrätt är det klokt att överlåta all skötsel till en och samma firma. Både den dagliga skötseln och juridik.

Anita fastighetsservice med helentreprenad

Att äga en fastighet innebär så mycket mer än att bara se till att trappan städas två gånger i veckan och fixa problem när de uppstår. Om du har investerat i en fastighet eller en bostadsrätt är målet att investeringen verkligen ska vara en investering. Inte bara bära sig ekonomiskt utan även öka i värde. Då behöver din fastighet vårdas, både praktiskt, tekniskt, digitalt, ekonomiskt och juridiskt. Därför är det både smart och ekonomiskt att anlita ett företag för att sköta all fastighetsservice. En part att samtala med, istället för flera. Ett kunnigt företag som kan ge råd inför framtiden och hjälpa dig att verkligen förvalta fastigheten eller dina fastigheter på rätt sätt. Anlita Nabo för all fastighetsservice så sköter de både den dagliga skötseln och hjälper dig att planera långsiktigt både ekonomiskt, juridiskt och tekniskt. Nabo har över 2100 nöjda kunder och får 9 av 10 stjärnor av sina kunder.

Äga flera fastigheter

Att köpa mindre eller större fastigheter och hyra ut lägenheter är ett smart sätt att investera i framtiden. Folk behöver alltid någonstans att bo. Vare sig du satsar på exklusivare lägenheter eller billigare bostäder kommer du att ha kunder. Så gott som alla stora investerare, som Warren Buffet, äger fastigheter. Passiv inkomst som växer över tid. Om du vill ge dig in i fastighetsbranschen kan du börja med att köpa ett mindre hyreshus eller en stor villa och bygga om den till ett flerbostadshus. Du måste se till att alla kostnader, lån, el, försäkringar och problem som uppstår, täcks av de månatliga hyresinkomsterna. Du behöver också skapa två slags vinster. En ”vinst” för själva fastigheten så att du har pengar till reparationer. Men också en vinst till dig själv, i alla fall om ditt mål är att kunna få inkomst på dina fastigheter för att kunna betala dina egna räkningar. För att kunna leva heltid på fastigheter behöver du äga flera hus och planera långsiktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *